Reviews

Zij gingen al op stap met Loomies

6 vriendinnen uit Hasselt

Het was zo ontzorgend om niet te hoeven instaan voor de voorbereiding van deze vrijgezellenuitstap onder vriendinnen, zeker omdat wij Gent zelf niet goed kenden.

We werden aangenaam verrast door de shoppingroute, leuke activiteit en heerlijke tapas! Alles zat heel goed in elkaar en we moesten ons ook de dag zelf nergens zorgen over maken.

Teambuilding Sedus

“Loomies organiseerde voor ons een heel leuke teamdag in Brussel! Die stad die iedereen kent van de files, maar waar weinigen onder ons eens de toerist uithangen.

Leuke dag, heel ontspannend maar ook vol nieuwe ervaringen. We hadden het gevoel dat we nu zelf ook wel een buitenlander kunnen rondleiden !”

Lindsay en Stephen uit Halle

“Onze daguitstap in Gent zit er alweer op! 
We maakten een mooie stadswandeling in en rond het hartje van Gent. 

Het boekje met onze uitgestippelde route kregen we daags voordien en daar was alles zeer duidelijk in uitgelegd. Daardoor verliep het zoeken naar de juiste route vlot. Loomies is een leuk concept omdat het zich onderscheidt van andere georganiseerde daguitstappen waarbij er meestal een echte gids aanwezig is.

Jullie zorgen er juist voor dat we dit als “toerist” zelf kunnen ontdekken en niet afhankelijk zijn van een groep/gids.!”

Michiel en Sanne uit Brussel

“Onze uitstap met Loomies was heel leuk! Ik ben al een paar keer in Amsterdam geweest, maar ik was verrast dat ik vandaag zoveel nieuwe, nog onbekende buurten heb ontdekt. Zoveel leuke, hippe adresjes op onze route. Zo kochten we enkele leuke dingen bij Misc. De max! Ook de lunch was geslaagd. Heel lekker!”

Felix en Daphne uit Mater

“Gent was ons reeds bekend, maar toch nog leuke weetjes ontdekt.

De brownie en de chocolademelk van een koffiebar waar we anders gewoon voorbij zouden lopen, waren top: je proefde dat het zelfgemaakt was.

Thanks Loomies voor de leuke namiddag!”

Katrien, Kris, Lara en Lisa uit Rotselaar

Wij gingen met onze twee tienerdochters een weekendje naar Gent. Liesje stak een superleuk stadsspel in elkaar, met vragen en opdrachten.

De meisjes moesten ons gidsen door de stad en uitleg voorlezen die op de kaartjes stond. Van het begin tot het einde bleven ze gemotiveerd zoeken naar de weg, opdrachten uitvoeren, geïnteresseerd luisteren naar elkaar…niet evident voor tieners, een hele verdienste dus! Opdracht ook voor Liesje met glans volbracht!

We kwamen dankzij haar tips op de leuke plekjes in Gent die je anders niet zou vinden en gingen ipv met de toeristenboot zèlf met een boot varen in de binnenstad, onvergetelijk!

Kortom, een aanrader voor levensgenieters die Gent ècht willen leren kennen!

De bruid en 9 vriendinnen

“Het was een heel leuke, gezellige dag waarop we veel hebben gelachen!

Naast de toffe opdrachten die ik kreeg, deed ik ook voor de eerste keer een chocolade tasting in Gent en deze was meer dan geslaagd.”

Natacha en Thomas uit Damme

“Garantie voor een toffe, aangename namiddag. Indien je graag quality time wilt met je partner is dit zeker een aanrader!

We zullen dit zeker opnieuw doen.”

6 zussen uit Ouwegem

“We gingen met 6 zussen een dag op stap en zochten een wandeling die we op ons eigen tempo konden volgen en een leuke activiteit.

Een aangepaste wandeling langs verschillende leuke en unieke boetiekjes en een chocolade tasting waren fantastisch.

Liesje, bedankt voor je mooie werk!”

Lisa en Stephanie uit Amsterdam

“Ik was nooit eerder in Gent geweest en besloot samen met mijn zus een dagje op ontdekking te gaan met de hulp van Loomies.

Je komt op plekken waar je zelf niet gauw heen gaat en dat is super!”

Valérie en Bernard uit Antwerpen

“Het eten, de wandelroute en de timing waren top. Ons favoriete plekje was deze hippe wijnbar in Gent waar we een glaasje natuurlijke wijn dronken.

Het explorer pakket is een echte aanrader!”

Anneleen en Frederic uit Oudenaarde

“Mijn zus en ik beleefden een supertoffe dag dankzij Loomies. We moesten nergens aan denken want alles werd voor ons geregeld.

Bovendien ontdekten we onbekende leuke zaakjes, topervaring!”

Joyce en Camille uit Brussel

“We hebben ons echt geamuseerd tijdens onze uitstap! Hoewel we Gent vrij goed kennen, ontdekten we allerlei verrassende adresjes.”

Beste bezoeker, wegens nieuwe opportuniteiten hebben wij besloten loomies stop te zetten.

Indien u nog een te besteden bon heeft, kan je ons/mij contacteren om deze nog te gebruiken.

Voor verdere vragen kan u zich nog steeds wenden tot info@loomies.be.

Bedankt voor alles!